26 Mart 2009 Perşembe

zaman


"birak dunyanin gozlerini , dilini , nedenlerini ardinda. cabuk ol. ardimdan gel. her seye gec kaliyoruz."
yelek cebinden cikardigi kostekli saatine kaygili gozlerle birkac kez bakti.
sihirli cumle buydu aslinda:
her seye gec kaliyoruz.
olumluler icin en sihirli cumle."


Geç kalma sen,sakın,sakın ,geç kalma,bak burada durmaktayım,
şimdiden geçmiş zamana ,
buradayım.

soru

"Bir aşk birçok aşktan yapılıyor ve ayrılınmıyor hiçbir seferinde "
bu doğru olabilir mi?

O piti piti,karamela sepeti....

Teletabi,ne ettin sen böyle,bu lakapların ilk satırını okuyan ben olduğumu anlar da ,feci halde ifşa olurum,bu yazı siz okuduktan 10 sn sonra kendini yok eder inşallah.
serçe:çok çok küçüktüm,dedem beni serçe diye çağırırdı ,kıuzenlerim dalga geçerdi ama bence kıskanırlardı,en kıymetlisi bendim dedemin,nur içinde yatsın.
kumru:dedemin vefatından sonra babanennem güvercinlerle konuşmaya başladı,terasta her gelen güvercini dedem sanıyordu,bir gün kızıp benle konuşsana demiştim,eniştem serçeliği bitti , kumruluğu başladı dedi.bir süre de bunula gittim.

prenses:eeh her baba gibi benimki de benle kavga etmeden ve tepişmeden önceki yıllarında bana böyle demeyi uygun buldu,annem kıskandı ve beni asla böyle çağırmadı.
Anjelik:ilkokuldaydım ve dayımın sevgilisi anjelik vardı,resmen kendime yeni bir isim koydum ve herkesi tembihledim adım anjelik,tabi gene alay konusuydum,deli diye bakarlardı.
keçi:bu lakap bana sırf inadımdan takılmadı,düşüp de kendimi paraladığım ağaç ve tepe sayısını ben bile unuttum.
ortaokulada arkamdan ne derlerdi bilmiyorum ,feci güzeldim uygun şeyler söylemişlerdir.
Ganimet&Ganuş:şimdi diziyi hatırlamıyorum ama babam bu diziden etkilenip beni habire ganimet ve ganuş diye çağırırdı ve ben sinirden deliye dönerdim ,çok ağladım çookk.
Gamzeli;Lisenin bir döneminde başka şehre taşınmıştık,müdür muavini seslendi,sen gamzeli olan! kaldı mı adım öyle.
Hazinem&mucizem: sevgilim bana çok aşıktı,işin tuhafı çok yakışıklı olmasına rağmen ona aşık oluşuma inanamazdı,adım gene kuş gibi mucizem kaldı sonunda.
Şöbiyet& şöbim benim;ünv.yıllarında henüz ömrü hayatımda karşılaşmadığım kadar kıro bir çocuk,sende söbiyet tipi var demişti.en yakın arkadaşım yanımdaydı,ne oldu arkadaş çevresinde bir süre bu ismimle çevremde meksika dalgası yaptılar.
Bebili ve eşşeğin yavrusu:ha ha ha ,bu da başka bir sevgilimin beni sevme biçmiydi ki,nadiren adımı kullanırdı,çok iyi çocuktu ama.
Renee;Çok uzun yıllar benimle kalan ismim ,hala arkadaşlarımın bir kısmı beni böyle çağırır,malum olduğunuz üzere saçımı lost highwayin Renee'si gibi kestirmiştim.
evettt,geldik sonuna...buna ek olarak söylenecek yığınla lakabım daha var ama ah şu gizli kalma hevesim,illa kaçak dövüşeceğim ya.Bir de +18 sorunsalı var,onları da yazamıyorum,ama düşünüp eğleniyorum,bende;


Hadsizin başkanı,
bery
LÂL 'i itinayla mimliyorum.