17 Kasım 2010 Çarşamba

the fool

4 yorum:

mintinin dünyası dedi ki...

mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor sevgilerimi bırakıyorum arkadaşım...
kurbanlarımızın kabul olması dileğiyle mintiden mutlu bayramlar....

gunes dedi ki...

yüksek adrenalin. ama benim için daha çok heyecan veren kısmı, rüyalarımı hatırlatması. defalarca benzer şekilde dağların, binaların hatta araçların üzerinden süzülerek, bazen kollarımı açarak uçmuşumdur.bir kaç kez gerçekten yaşadığım duygusuyla uyanmıştım. en çok hatırladıklarım bu tarz rüyalardır. bir anlamı var mı bilmiyorum. bilen biri varsa memnuniyetle dinlerim.

deeptone dedi ki...

süper. bu dünya ne garip değil mi. milyonlarca insan milyonlarca yaşam milyonlarca ilgi alanı. bu tür insanları hep kıskandım. eski bir yüzücü, sutopçu, atlamacı olduğum halde yüksekte gerçekleştirilen sporları yapamıyorum. açıkçası korkuyorum. suyun üzerinde balonu denedim, çok tırstım nedense. yükseklik korkum yok ama bu sporlar bana göre değil. doğa, trekking, hiking vb. sporları yaptım yapıyorum. ama paraşüt, paraphan vb. olmuyor. ama yapanlara da hayranım. ölüme meydan okuyorlar aynı zamanda. vardır bunların da bir sorunu :)))
doğa sevsek de bizler fazla kenteriz galiba :) ben yani. evden zor çıkarak bu sporları yapmak olası değil. :))

y. dedi ki...

. sevgili minti, çok teşekkür ediyorum,size ve ailenize de hayırlı huzurlu bayramlar.

.sevgili güneş, ama ne güzeldir salmak kendini bir uçuruma, açıp kollarını... benim de vardır böyle rüyalarım, bir de gerçek anlarım, sevgiyle :)

.sevgili dbe, bir kez yapsan birdaha bırakamazsın, öyle bişey ki adrenalin, o kokrkuyla karışık, sonsuz bir süratle giden kalp, denemelisin diyorum.